Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Veterinary Diets Dog Derma Hypoallergenic Loaf

Veterinærfôr fra Royal Canin Mer info

249 kr
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter

Dette er et diettfôr som er tenkt å utgjøre et ledd av en behandling og bør derfor bare gis etter direkte tilråding fra veterinær. Sålenge dyret ditt eter dette fôret anbefales det at du oppsøker veterinærpleie minst hver sjette måned. Hvis dyret ditt sin helsetilstand forverres i perioden det inntar dette fôret bør du omgående oppsøke veterinærrådgivning.

ROYAL CANIN VETERINARY DIETS HYPOALLERGENIC er et komplett diettfôr for hund som med sin sammensetning minsker intoleransen for ingredienser og næringsstoffer. Diettfôret inneholder utvalgte protein- og karbohydratkilder. Dette hundefôret anvendes som eliminasjonsdiett eller ved fôrmiddelsallergi med dermatoligiske og/eller gastrointestinale symptom, fôrmiddelsintoleranse, inflammatorisk tarmsjukdom (IBD), exokrin pankreas insufficiens (EPI, kronisk forstyrrelse), kronisk diarré og ubalanse i bakteriefloraen i tarmkanalen (SIBO).

Fôret inneholder hydrolyserte soyaproteinisolat som består av peptider med lav molekylvekt. Peptidene har en høy fordøyelsesgrad og gir sjelden noen allergiske reaksjoner. En kombinasjon av niacin, inositol, kolin, histidin og pantotensyre som reduserer vesketapet gjennom huden. Hjelper huden til å bevare sin fuktighet, elastisitet og styrker hudens beskyttende effekt. Et samvirkende antioksidantkompleks (vitamin E og C, taurin og lutein) minsker det oksidative stresset og hjelper til med å nøytralisere frie radikaler. Denne hundematen inneholder også linolsyre, EPA og DHA; essensielle og ikke-essensielle fettsyrer som er velkjente for å dempe inflammatoriske reaksjoner i huden og bidrar til å opprettholde dens helse.

Hypoallergenic gis som eliminasjonsdiett ved mistanke om fôrmiddelsallergi/intoleranse. Uteblir eller minsker symptomene under eliminasjonsdietten bør hunden forsette å ete fôret livet ut.

Når du velger å kjøpe dette fôret bekrefter du også det følgende: 
• 
Dyret mitt er undersøkt av veterinær som anbefalte bruk av dette fôret på basis av veterinærens diagnose. 
• 
Jeg har forstått at så lenge dyret mitt eter dette fôret anbefales det at jeg oppsøker veterinærrådgivning minst hver sjette måned.
Jeg har forstått at så lenge dyret mitt eter dette fôret skal jeg omgående oppsøke veterinærrådgivning hvis dyret mitt sin helsetilstand forverres.

s.

Inneholder

Vegetabiliska biprodukter
Vegetabiliskt proteinextrakt
Oljor och fetter
Kött och animailiska biprodukter
Mineraler
Koncentrat av hydrolyserat sojaprotein
Hydrolyserade fågelbiprodukter
Ärtstärkelse

Ernæring

Omsättbar energi 950.0 kcal/kg
Protein 6,4%
Fett 3,5%
Råaska 2%
Växttråd 1,5%
Vatten 73%
Vitamin A 3000IE
Vitamin D3 320IE
Järn 11mg
Jod 1mg
Koppar 3,8mg
Mangan 15mg
Zink 36mg
Vikt från (kg) Vikt till (kg) Normal (g) Undervikt (g)
0 2 195 220
2 4 330 370
4 6 445 505
6 8 550 625
8 10 650 740
10 14 840 950
14 15 885 1 005

Vil du vite mer om Veterinary Diets Dog Derma Hypoallergenic Loaf

Still ditt eget spørsmål til noen av våre erfarne veterinærer og dyreeksperter. Vi svarer på alle spørsmål innen 48 timer på arbeidsdager.

Omtaler