Abonnement

Vi ønsker nå å forenkle hverdagen din ytterligere gjennom å gjøre det mulig for deg å abonnere på varene dine. Gjennom å opprette et abonnement får du varene dine sendt til deg med den regelmessigheten du selv ønsker og du slipper å legge inn en ny bestilling ved hvert kjøp. Etter et påbegynt abonnement skaper vi automatisk ordrer for deg når det er dags for leveranse og du får fakturaen først når varene har forlatt lageret vårt.

Å opprette et abonnement er veldig enkelt:

  1. Logg inn på kontoen din eller opprett en ny konto
  2. Legg de varene du vil abonnere på i varekurven din
  3. Gå til kassen
  4. Trykk på boksen "Abonner på denne ordren" under betaling
  5. Velg ønsket tidsintervall
  6. Legg inn din ordre

Legg merke til at alle abonnement registreres mot kortbetaling.

Ingen bindingstid

Når du oppretter et abonnement binder du deg ikke til noe som helst. Du kan selv velge akkurat når du selv vil avslutte et abonnement eller om du bare vil hoppe over en enkeltleveranse.

Endre abonnementet ditt som du vil

Håndtering av dine abonnementer skjer inne på Mine sider. Her kan du blant annet endre hvilken tidsintervall du vil ha på leveransene eller om du vil hoppe over en spesifikk ordre. Det er også under Mine sider du avslutter et opprettet abonnement.

Hvilke produkter kan abonneres på?

Alle produkter kan ikke abonneres på. Hvis produktet ikke kan abonneres på informeres du om det i kassen når du oppretter ditt abonnement.

Hvis du oppretter et abonnement for en bestilling som også inkluderer produkter som det ikke er mulig å abonnere på sender vi med disse produktene i din første ordre, men ikke i påfølgende leveranser.

Gave med på kjøpet

For å gjøre det ekstra spennende får du fra og med nå også med en gave i hver ordre, helt uten ekstra kostnad!

Øvrige spørsmål

Har du noen spørsmål rundt abonnomenter kan du alltid kontakte vår kundeservice på kundeservice@animail.no eller via telefon +46 771-264 62 45.