Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Easy Sport Sele

Slik bruker du selen for best resultat:- Hvis hunden din drar fra foran deg drar du bare båndet forsiktig til siden for at hunden skal snu seg mot deg.  Mer info

235 kr
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter

Produktbeskrivelse

Easy Walk™ er utformet for å varsomt hindre hunden din i å dra når den går i bånd. Den er lett å ta på og lett å bruke. Det kreves veldig lite tilvenningstid eller spesialteknikk.
I motsetning til tradisjonelle seler forårsaker aldri Easy Walk™-selen hoste, kneble- eller kvelningseffekt ettersom brystremmen ligger over brystbeinet og ikke over det sensitive luftrørområdet.
 
Tradisjonelle seler oppmuntrer faktisk hunder til å dra hardere på grunn av en "motsatt refleks". Det er en refleks som får trekkhunder til å dra mot trykk og gjøre det de gjør. Easy Walk™-selens unike brystkassebånd stopper trekkingen ved å styre hunden din til siden og rette dens oppmerksomhet mot deg. Og den patentsøkte martingal-løkken gir ekstra hevestangeffekt for enkel, avslappet kontroll og forhindrer at selen vris og glir.
 
Slik bruker du selen for best resultat:
- Hvis hunden din drar fra foran deg drar du bare båndet forsiktig til siden for at hunden skal snu seg mot deg. 
- Når den slutter å dra må du slippe spennet i båndet. 
- Berøm og belønn hunden din med godbiter og/eller klapping.
- For å få hunden til å gå langsommere når den drar trykker du bare lett på båndet og drar forsiktig mot hundens ene side. 
- Slipp trykket på båndet når hunden går fint ved din side.
- Vi anbefaler ikke at Easy Walk™-selen brukes sammen med bånd som kan trekkes ut. Med et slikt uttrekkbart bånd “belønnes” nemlig hunden når den drar. Målet er imidlertid at hunden skal lære seg å IKKE dra forover. Dessuten kommer et uttrekkbart bånd alltid til å utøve et lett men konstant trykk, noe som lærer hunden din å fortsette og dra.
Storlek Mått
XS 38 - 53 cm
S 45 - 56 cm
M 56 - 76 cm
L 71 - 107 cm

Størrelsesguide for halsbånd, krager, dekken og vester

  1. Rygglengde måles fra manken til haleroten. Det er viktig at hunden står i grunnstilling mer rett rygg. Husk at enkelte plagg ikke er laget for å nå helt til haleroten.
  2. Halsomkrets måles der halsen er tykkest, nærmest brystet.
  3. Brystomkrets måles rundt hundens brystkasse der den er bredest, rett bak forbena.
  4. Midjemål måles rundt hundens midje der den er smalest, rett fremfor bakbeina.
  5. Forbeinets lengde måles på innsiden fra brystkassen til ankelen.
  6. Bakbeinets lengde måles langs bakbeinets innside ned til hasene.

Dersom du kjøper et vanlig hundehalsbånd, så husk at du skal kunne få to fingre inn mellom halsen og halsbåndet, for at det skal være behagelig.

Dersom du kjøper en kjeledress eller et dekken, så husk at hunden må ha litt ekstra plass. Derfor bør man legge til ca 5 cm i brystomkrets for små hunder og ca 10 cm for større hunder, for at plagget skal være behagelig. Hvis hunden har tykk eller lang pels, trengs enda mer plass.

Vil du vite mer om Easy Sport Sele

Still ditt eget spørsmål til noen av våre erfarne veterinærer og dyreeksperter. Vi svarer på alle spørsmål innen 48 timer på arbeidsdager.

Omtaler