Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Ekholms PROB Stink Killer

Universalmiddel for luktfjerning fra Ekholms PROB-serie. Mer info

119 kr
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter

Ekholms PROB Stink Killer er universalmiddelet til alle hjem, spesielt i de som inneholder husdyr. Stink Killer fjerner effektivt lukt fra urin, avføring og oppkast, men også sigarettrøyk, bosspann, dårlig lukt m.m. Bruk pulveret i kattekassen, i reptil-, fugle- og smådyrsbur, på møbler, i gulvsprekker, i søppelspannsskapet eller i støvsugeren. Det er bare fantasien som setter grenser for hvor Stink Killer kan brukes!

Hva kommer det av at et simpelt pulver kan fjerne alle mulige lukter?
PROB Stink Killer består av snille laktobakterier som spiser opp stinkende bakterier som om de var en lekker dessert. Pulveret skjuler altså ikke lukten som mange andre midler gjør, men fjerner den helt og holdent. Laktobakterier er helt ufarlige for både mennesker og dyr, ja, de er til og med nyttige. De tilsettes faktisk i føde som for eksempel yoghurt.

Tips til bruk!
I kattekassen: Strø 0,5-1 dl pulver i kattekassen for å slippe lukt samtidig som sanden holder seg fersk lenger.

I søppelspannet: Strø 1 dl i bunnen og rundt kantene på søppelspannet og la det være der når du setter i en pose. Effekten varer i flere måneder.

På møbler og flate overflater: Strø på og kost inn pulveret i sprekker eller tekstiler. La det virke noen timer eller over natten og støvsug så bort pulveret. Selvsagt ødelegger ikke Stink Killer noen tekstiler eller andre materialer.

 

Obs! I rent vann uten bakterier dør pulveret etter 48 timer og kan aldri mere våkne til live. Unødvendig informasjon uten tvil da vi vil at Stink Killer skal fråtse videre i våre urenheter i stedet for å sulte i hjel i et rent vannbad.

Inneholder

kolsyrediamid
bikarbonat
Täljsten
Giobertite
bakteriekulturer (mjölksyrabakterier)

Vil du vite mer om Ekholms PROB Stink Killer

Still ditt eget spørsmål til noen av våre erfarne veterinærer og dyreeksperter. Vi svarer på alle spørsmål innen 48 timer på arbeidsdager.

Omtaler