Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Fågellampa 23W UVA & UVB

Gir velgjørende sollys inne! Mer info

259 kr
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter

Alle fugler og kjæledyr er avhengige av solens lys for å ha det godt fysisk og psykisk. På våre nordlige breddegrader og spesielt inne kan dette naturlige behovet være vanskelig å få dekket, ettersom UV-strålene er svake og filtreres bort gjennom vindusrutene.

Nå kan du endelig tilby en fullgod erstatning til en rimelig penge! Trixies fuglelampe har et optimalt lysspektrum av UV-A og en lengre del UV-B, som stimulerer det naturlige dagslyset som finnes i naturen.

Hvorfor er UV-lyset så viktig? Først og fremst gir det kroppen mulighet til å skape det livsviktige vitaminet D, som på sin side behøves for at kroppen skal kunne ta opp kalsium i kosten. Dette er absolutt nødvendig for et friskt og sterkt skjelett. D-vitamin er også viktig for immunforsvaret og velbefinnende.

Har du en fugl eller en gnager som fremviser oppførselsendringer, for eksempel fjærplukking, irritasjon eller aggressitivitet, kan dette være grunnet manglende dagslys.

Fuglen har et fantastisk syn, og ser mange flere bilder per sekund enn det menneskelige øyet kan oppfatte. En vanlige glødelampe eller et lysrør kan oppfattes som et blinkende disco for fuglen din, noe som naturlig nok blir veldig irriterende på sikt. Denne lampen er helt blinkefri selv i fuglen din sitt synsspektrum!

Bytt ut belysningen over burene i dag, for et friskere og gladere dyr!

Lampen kan brukes i alle normale lampesokler.

Styrke: 23 W

Omtaler