Godbiter

Hund

 

Å leve med en hund

En eller flere hunder innebærer kjærlighet, selskap og ansvar for deg og familien din i mange år. Å skaffe seg en hund er en stor beslutning som ikke bør tas lett på. Det er ditt ansvar at hunden trives og har det bra. Den må dresseres, få riktig hundefor, stimuleres og den trenger en masse kjærlighet. Hvis du vil ha to hunder, vil vi anbefale å skaffe en hund først og når den er voksen, sosialisert og dressert, kan du vurdere å skaffe en hund til. Alle dyr, og ikke minst hunder, synes å ha en avstressende effekt på mennesker og minske depresjoner. Livet blir både rikere og mer innholdsrikt med en hund å dele det med.

Vi vil være på din og hundens side!

Hunder og hundehold er noe vi virkelig brenner for. Vi vil kunne tilby deg som hundeeier et så komplett utvalg som mulig av hundemat og tilbehør til hunder. Vi ser alltid etter nye hundefôrmerker for å kontinuerlig øke utvalget vårt, slik at du skal kunne velge fritt. Vi er overbevist om at du best avgjør hva som er best for deg og hunden din ut ifra deres egne forutsetninger. Vår oppgave er å ha utførlig med produktinformasjon og sammenligningsmuligheter, samt å ha produktene på lager. Når du har bestilt, leverer vi de produktene som du har valgt til hunden din hjem på døren, uansett hvor i Norge du bor.

Ved å offentliggjøre ulike artikler, belyser vi ulike områder om hunder og hundehold. Vi samarbeider med mange kunnskapsrike hundeeksperter som skriver disse artiklene. Veterinærer, hundepsykologer, hundetrenere og hunderehabilitering er eksempler på hva hundeekspertene våre jobber med. På denne måten håper vi å gjøre det lettere for deg og hunden din!

 

Spørsmål & svar

Hej! Vi kommer om några veckor få hem en 8 veckor gammal spansk vattenhund och vill gärna använda svenskt foder. Vad är lämpligast att starta med?

Hej! Här är några exempel på valpfoder som är Svensktillverkade. Axess Valp: http://animail.se/axess-valp-10-kg.html, Bozita Junior: http://animail.se/bozita-junior-12-5kg.html, Canami Puppy Maxi: http://animail.se/canami-puppy-maxi-10kg.html, Carrier Junior: http://animail.se/carrier-junior-15kg.html, Halla Valp: http://animail.se/halla-valp-25-14-kg.html, Tello Junior: http://animail.se/tello-junior-15kg.html. Tänk på att om du byter foder från något din valp äter idag, så är det viktigt att ha en övergångsperiod, där du blandar i lite av det nya fodret i taget, då valpmagar kan vara känsliga vid foderbyten.


Du vet vel at du kan stille spørsmålene dine om produktene våre direkte her på produktsiden?

Note that questions about stock status are answered quickest via customer service.