Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Hypoallergenic Treats CT-HY

Godbit fra Specific. Mer info

80 kr
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter

SPECIFIC DOG CT-HY HYPOALLERGENIC TREATS

Indikasjoner
Fôrstoffreaksjoner relaterte til hudproblemer og/eller mage-/tarmbesvær.
Godbit som kan anvendes ved mage-/tarmbesvær som diaré, brekninger og gassdannelse forårsaket av nedsatt egne til å fordøye og ta opp næringsstoffer, eksokrin pankreasinsufficiens (EPI), akutt gastroenteritt samt inflammatorisk tarmsjukdom (IBD).
Godbit till alle friske hunder i alle aldre

Fôrets egenskaper og innholdsforklaring
• Hydrolysed salmon protein - Hydrolysert lakseprotein med en molekylvekt < 10 000 Dalton gir en høy fordøyelsesgrad og har et lavt allergifremkallende potensial.
• Rice (Gluten free) - Ris har et lavt allergifremkallende potensiale og en høy fordøyelsesgrad, noe som gjør den til en perfekt ingrediens i hypoallergene fôr. Ris er glutenfritt, noe som forebygger glutenintoleranse/allergi hos hunder.
• High digestibility - Kvalitetsråvarer med veldig høy fordøyelsesgrad gjør at fôret er særskilt egnet for pasienter med tynntarmsdiaré.
• All ages - Hypoallergenic Treats kan gis til alle friske hunder i alle aldre. Næringsinnholdet er tilpasset etter såvel såvel voksende som voksne individer.

Mer informasjon
SPECIFIC CT-HY Hypoallergenic Treats inneholder et veldig avgrenset antall råvarer, disse anvendes også i CYD-HY Food Allergy Management og CΩD-HY Allergy Management Plus. Hunder som utfôres fremgangsrikt med noen av disse diettene kommer uten til til å tolerere CT-HY Hypoallergenic Treats.

Inneholder

Ris
Risprotein
Hydrolyserat laxprotein
Fett från fläsk
Mineraler
Vitaminer
Spårämnen
Cellulosapulver
Solrosolja

Vil du vite mer om Hypoallergenic Treats CT-HY

Still ditt eget spørsmål til noen av våre erfarne veterinærer og dyreeksperter. Vi svarer på alle spørsmål innen 48 timer på arbeidsdager.

Omtaler