Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Kollamasken smådyr

FølgeseddelPrøverørSpatel Engangshansker Instruksjonsbrosjyre med tips for å bli kvitt orm.Instruksjon for når og hvordan man samler avføring følger med i prøveesken.I avføringsprøven kan egg fra spolorm og hakeorm samt eventuelle koksidier oppdages. Hos kanin og marsvin kan også barneormegg (springorm) påvises med denne metoden. Avføringsprøve er ikke en sikker metode for å påvise bendelorm, men hvis man ser et mistenkt bendelorm-segment i avføringen kan man sende det med i en separat plastpose og kostnadsfritt få hjelp med å fastslå hva det er.Giardiaog lungeormundersøkelse kan bestilles som tillegg mot ekstra kostnad. Se følgeseddelen for instruksjoner for prøvetaking.Prøven analyseres samme dag som den ankommer til laboratoriet og svaret sendes senest påfølgende dag. Svar skjer med e-post eller brev.Pakken er en returpakke med betalt porto. Kostnaden for analysen er inkludert i prisen. Mer info

355 kr
Leveringselement. Lenger leveringstid kan forekomme.
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter

Produktbeskrivelse

Vidilab Kollamasken smådyr er en eske som inneholder alt du behøver for å få et raskt svar på hvordan parasittilstanden er i ditt kjæledyr.

En rask, rimelig og sikker måte. Sveriges ledende laboratorium innen diagnostikk på avføringsprøver er ansvarlig for kvaliteten.

Kollamasken smådyr er et prøvetakingssett for orm hos hund og katt men det kan også brukes til andre smådyr som gnagere og fugler.

Esken inneholder:

  • Følgeseddel
  • Prøverør
  • Spatel
  • Engangshansker
  • Instruksjonsbrosjyre med tips for å bli kvitt orm.
  • Instruksjon for når og hvordan man samler avføring følger med i prøveesken.

I avføringsprøven kan egg fra spolorm og hakeorm samt eventuelle koksidier oppdages. Hos kanin og marsvin kan også barneormegg (springorm) påvises med denne metoden. Avføringsprøve er ikke en sikker metode for å påvise bendelorm, men hvis man ser et mistenkt bendelorm-segment i avføringen kan man sende det med i en separat plastpose og kostnadsfritt få hjelp med å fastslå hva det er.
Giardia- og lungeormundersøkelse kan bestilles som tillegg mot ekstra kostnad. Se følgeseddelen for instruksjoner for prøvetaking.

Prøven analyseres samme dag som den ankommer til laboratoriet og svaret sendes senest påfølgende dag. Svar skjer med e-post eller brev.

Pakken er en returpakke med betalt porto. Kostnaden for analysen er inkludert i prisen.

 

 

 

Vil du vite mer om Kollamasken smådyr

Still ditt eget spørsmål til noen av våre erfarne veterinærer og dyreeksperter. Vi svarer på alle spørsmål innen 48 timer på arbeidsdager.

Omtaler