Om oss

Velkommen til Animail - størst på hundemat og kattemat!

Animail er din dyrebutikk på nettet. Vi har Norges desidert største fôrsortiment med over 60 forskjellige merkevarer innen fôr til hund og katt (både sunn mat og diettfôr), rundt femten kattesandmerker og flere hundre forskjellige tilbehør til dyr. Nye merker introduseres kontinuerlig. Vi har også mat og tilbehør til smådyr, reptiler, fisk og fjærkre. Selv om utvalget er begrenset akkurat nå vil det bli utvidet i løpet av kort tid.

Vi leverer til stort sett hele Norge, uansett om du bor i en by eller mindre sentrale strøk. Leveringstiden vår er 2-4 hverdager (i noen tilfeller 2-6 hverdager i mindre sentrale strøk). Vi sender pakken hjem til deg og når du handler for over 1000 kr er frakten gratis. Vi er registrert i Brønnøysundregisteret med orgnr. 998 122 414.

Animail er sertifisert av Trygg e-handel, det innebærer at du kan kjenne deg trygg og sikker når du handler hos oss. Trygg e-handels oppgave er å beskytte deg som konsument og bare stabile og seriøse nettbutikker kan bli sertifiserte.

Animail jobber hver dag med å forsikre oss om at vi er en likeverdig arbeidsplass. Vi godtar ingen former for diskriminering og jobber kontinuerlig med å forsikre oss om at alle som jobber for oss har sjansen til å utvikle seg. Det er bare ferdighetene og arbeidsviljen som setter grenser for det som kan oppnås. Ingen skal ha færre muligheter til å vokse innenfor firmaet grunnet faktorer som kjønn, alder, identitet, religion, kulturell bakgrunn eller etnisitet.

Vårt mål er å forenkle din hverdag som dyreeier på en behagelig og god måte. Alt arbeid vi gjør er styrt av våre kjerneverdier:

Omtanke
Vi bryr oss om deg og er alltid villige å lytte til og hjelpe deg på best mulige måte. 

Tilgjengelighet
Vi ønsker å tilby de produktene du ønsker - raskt og enkelt til døren.

Kunnskap
Vi brenner for å bidra til å bygge kunnskap om våre kjæledyr.