Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Mini Starter

Royal Canin Mini Starter er et komplett hundefôr til tisper av små raser (fra 1 til 10 kg) og deres valper: Tisper fra slutten av drektigheten og under diegivningen. Valper under avvenning frem til 2 måneder. Mer info

299 kr
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter
Birth-programmet er basert på profesjonell forskning og utgjør en enestående ernæringsløsning som oppfyller behovene til tispen og valpene gjennom de første fem stadiene i livssyklusen: drektighet, fødsel, diegivning, avvenning og vekst opptil 2 måneder. Start Complex er et resultat av Royal Canins kontinuerlige forskningsinnsats, og inneholder en eksklusiv kombinasjon av næringsstoffer som finnes i morsmelken, styrket med bestemte næringsstoffer som aktivt fremmer fordøyelsen og styrker valpenes naturlige forsvarsmekanismer. Ernæringsprofil som er tilpasset tispens høye energibehov på slutten av drektigheten og under diegivningen. Ernæringsmetode som gjør overgangen fra morsmelk til fast føde lettere (energiverdi, kvalitetsproteiner, fett). Det er lett å bløte opp krokettene til en grøtlignende konsistens som er svært smakelig for tisper og valper under avvenning.

Inneholder

Köttmjöl (fågel)
Ris
Majs
Animaliskt fett
Betmassa
Animaliskt protein
Hydrolyserat animaliskt protein
Äggpulver
Mineraler
Sojaolja
Jästhydrolysat
Fiskolja
Spårämnen
Jäst
Boragoolja
Extrakt från grönt te
Frukto-oligosackarider
Tagetesextrakt

Ernæring

Protein 30
Fett 22
Aska (%) 7,5
Stärkelse (%) 26,2
Växttråd 1,3
Vattenhalt (%) 8
Kostfiber (%) 6,3
Linolsyra (%) 4,51
Förv vuxenvikt från (kg) Förv vuxenvikt till (kg) Gns fodermängd (g)
1 2 10 - 50
2 3 10 - 50
3 4 10 - 95
4 5 10 - 95
5 7 10 - 145
7 10 10 - 145

Vil du vite mer om Mini Starter

Still ditt eget spørsmål til noen av våre erfarne veterinærer og dyreeksperter. Vi svarer på alle spørsmål innen 48 timer på arbeidsdager.

Omtaler