Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Leverering fra AnimailNår du bestiller fra Animail så kan du enkelt velge mellom hjemlevering direkte til døren eller til et Bringombud
Handler du for over 500 kr så er frakten gratis. Dersom ordren er under dette så er frakten 99 kr.

Hjemlevering direkte til døren

Bestiller du helt fram til døren din så skal du ha ordren din innen 2-5 hverdager. Du trenger ikke å være hjemme eller kvittere ut pakken men denne kan settes utenfor døren din.Dersom du bor noe mer avsides til på postruten så kan det komme 1-2 ytterligere dager til på leveringstiden.Så snart pakken har forlatt lageret vårt så informeres du per e-post og får en lenke slik at du enkelt kan følge ordren din.Legg merke til at det ikke er mulig å levere til postbokser.

Portkode

Angi alltid portkode i rett felt i kassen. Sjåføren vil ikke komme seg inn gjennom porten ellers og da kommer pakken i retur til oss.

Porttelefon

Dersom du har porttelefon skriver du inn dette i feltet for "PORTKODE" i kassen. Dersom du har samme porttelefonnummer som mobilnummer fyller du det i i den ruten. Har du porttelefon er det viktig at du følger med når sjåføren ringer, hvis ikke går pakken dessverre i retur.

Låst port med nøkkelbrikke

Har du en låst port uten portkode eller porttelefon så kan du dessverre ikke få hjemlevering men da anbefaler vi at den leveres til et postkontor/budkontor istedet.
Du velger enkelt "Til agenter" i kassen og får en SMS når leveringen er klar til å hentes ut.

Navn på dør og i porten

For å unngå problemer, kontroller gjerne at navnet ditt er tydelig merket på porten og på døren slik at sjåføren finner fram.

Levering til Bringombud

Velger du å få ordren din levert til agenter så blir ordren din levert til ditt nærmeste slikt. Du blir kontaktet via SMS når pakken er henteklar og kvitterer denne ut ved å vise gyldig legitimasjon.