Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Petwise flåtthalsbånd hund - small

Flåttavvisende halsbånd for hund. Mer info

209 kr
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter

PETWISE FLÅTTHALSBÅND er et justerbart halsbånd, med lengde på opp til: 40 cm.
- Mot bitende insekter
- Minsker risken for bitt av flått
- Før bruk på; hund. OBS! Skal ikke brukes på hundevalper under to måneder.

Aktivt i en lang periode
Den aktive substansen i Petwise Flåtthalsbånd har en søtaktig sitrusduft. Gjennom å gni på det eller at hunden bare rører på seg, reaktiveres halsbåndet hver dag og en avvisende sone skapes rundt hunden. Sålenge halsbåndet lukter (ca. 3 måneder), så fungerer det som tiltenkt.

Effektivitet
En mengde vitenskaplige artikler har vist i undersøkinger at det aktive stoffet i Petwise Flåtthalsbånd minsker risikoen for å bli bitt av flått og andre insekter. Denne velkjente og virksomme oljen - essential oil of lemon eucalyptus - brukes og anbefales i dag i mange produkter både for dyr og menneske for å avvise insekter. Essential oil of lemon eucalyptus, er også kjent som PMD-oljen (p-Menthane 3,8-diol) og finnes i bladene hos Eucalyptus Citriodoratreet.

Uttalelser Petwise
Petwise bedømmes ikke gi opphav til noen helserisikoer for voksne eller barn hvis det håndteres i tråd med bruksanvisningen. Denne bedømmingen gjøres etter at en helserisikovurdering av Petwise er gjort i tråd med vedtatte prinsipper.

Vil du vite mer om Petwise flåtthalsbånd hund - small

Still ditt eget spørsmål til noen av våre erfarne veterinærer og dyreeksperter. Vi svarer på alle spørsmål innen 48 timer på arbeidsdager.

Omtaler