Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Prima Dog Puppy Small Breeds Kylling og potet

PrimaDog Puppy Small Breeds Chicken og Potato er et komplett superpremium fôr for valper samt drektige og ammende tisper av de mindre rasene. Mer info

118 kr
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter

Produktbeskrivelse

PrimaDog Puppy Small Breeds Chicken & Potato er et komplett superpremium fôr for valper samt drektige og ammende tisper av de mindre rasene.

De små bitene gjør fôret lettfordøyd og lettere å spise.
Det høye energiinnholdet og den optimale sammensetningen av kalsium, fosfor og essensielle vitaminer sikrer en sunn tilvekst for valpen.
Tilsatt lakseolje bidrar til bedre hud og pels.

Dette velsmakende og lettfordøyde fôret har kylling som proteinkilde. Kylling er hovedingrediens ettersom hunder er naturlige kjøttetere.
I stedet for typiske korn som f.eks. hvete har vi brukt en blanding av lettfordøyde karbohydratkilder som potet, eple og mais.
Oppskriften inneholder også nordiske urter og bær; tyttebær, multe, hagtorn og dill, som er naturlige antioksidanter og letter fordøyelsen.
Yucca Schidigera-ekstrakt er tilsatt for å fremme anti-inflammatoriske prosesser i ledd og hjelper med å forebygge dårlig lukt. MOS & FOS fremmer tilveksten av de gode bakteriene i tarmene, noe som bidrar til en god tarmflora.

Denne oppskriften er utviklet med hensyn til de nyeste vitenskapelige fôr- og næringsfunnene. PrimaDog Puppy Small Breeds Chicken & Potato inneholder ikke hvete, soya, fargestoffer, kunstige smakstilsetninger og er GMO-fri. Høyeste kvalitet er garantert gjennom kvalitetssikringsprogrammene ISO 9001 og HACCP.

 

Inneholder

Torkad kyckling 26%
Kycklingköttmjöl 22%
Potatis
Majs
Kycklingfett 10%
Torkade äpplen
Öljäst
Hydrolyserad kycklinglever 4%
Laxolja
Extrakt av Yucca schidigera
Mannanoligosackarider
Fruktooligosackarider
Lingon 100 mg/kg
Mogna hjorton 100 mg/kg
Havtorn 100 mg/kg
Dill 100 mg/kg

Ernæring

Kött 62%
Protein 30%
Fett 20%
Fiber 2,2%
Fukt 10%
Råaska 6,8%
Kalcium 1,5%
Fosfor 1%
Omsättningsbar energi 4050 kcal/kg

Vil du vite mer om Prima Dog Puppy Small Breeds Kylling og potet

Still ditt eget spørsmål til noen av våre erfarne veterinærer og dyreeksperter. Vi svarer på alle spørsmål innen 48 timer på arbeidsdager.

Omtaler