Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Royal Canin Hairball Care

Royal Canin Hairball Care er et balansert og komplett fôr for voksne katter anbefales til å redusere dannelsen av hårballer på en naturlig måte. Mer info

299 kr
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter

Royal Canin Hairball Care er et helfôr som bidrar til å redusere dannelsen av hårballer. For voksne katter over 12 måneder gamle.

Katter bruker en stor del av sin våkne tid med å vaske seg. Gjennom dette svelger de store mengder hår som har en tendens til å bli værende i fordøyelseskanalen og danne hårballer. 

Motvirker hårballer: Hairball Care har en nøye balansert næringsoppskrift, som på et naturlig vis hjelper til med å redusere dannelsen av hårballer. Det eksklusive komplekset som finnes i fôret består av en forsterket blanding av kostfiber, inklusive psyllium, som har et høyt innhold av plantefiber samt uløselige fiber som hjelper til med å støtte tarmpassasjen. Dette innebærer at hår som svelges hver dag regelmessig kan elimineres med avføringen i stedet for å samles i magen og støtes opp.  

Friske urinveger: Inneholder en balanse av mineraler som hjelper til med å opprettholde en god helse i kattens urinveger.

Bevist resultat: Etter 14 dagers bruk av utelukkende Hairball Care elimineres dobbelt så mye hår naturlig med avføringen, i følge en intern studie fra Royal Canin 2013.    

Inneholder

Torkat fågelprotein
Ris
Majsmjöl
Vegetabiliskt fiber
Majsgluten
Animaliskt fett
Vegetabiliskt proteinisolat
Hydrolyserat animalsikt protein
Mineraler
Betmassa
Psylliumfrö och skal
Jäst
Sojaolja
Fiskolja
Frukto-oligosackarider

Ernæring

Protein 34,0
Fett 15,0
Aska (%) 8,1
Stärkelse (%) 20,9
Råfiber (%) 8,0
Vattenhalt (%) 7,0
Kostfiber (%) 15,0
Omega 6 (%) 3,9
Omega 3 (%) 0,6
Vikt från (kg) Vikt till (kg) Gns fodermängd (g)
2 3 35 - 60
3 4 50 - 80
4 5 50 - 105
5 6 60 - 125
6 7 75 - 115

Vil du vite mer om Royal Canin Hairball Care

Still ditt eget spørsmål til noen av våre erfarne veterinærer og dyreeksperter. Vi svarer på alle spørsmål innen 48 timer på arbeidsdager.

Omtaler