Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Royal Canin Maxi Starter

Royal Canin Maxi Starter er et komplett hundefôr til tisper av store raser (fra 26 til 44 kg) og valpene: Tisper fra slutten av drektigheten og under diegivningen. Valper under avvenning frem til 2 måneder. Mer info

929 kr
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter

Royal Canin Maxi Starter er et komplett hundefôr til tisper av store raser (fra 26 til 44 kg) og valpene: Tisper fra slutten av drektigheten og under diegivningen. Valper under avvenning frem til 2 måneder.

Birth-programmet er inspirert av profesjonell forskning og utgjør en enestående ernæringsløsning som oppfyller behovene til tispen og valpene gjennom de første fem stadiene i livssyklusen: drektighet, fødsel, diegivning, avvenning og vekst opptil 2 måneder. Start Complex er et resultat av Royal Canins kontinuerlige forskningsinnsats, og inneholder en eksklusiv kombinasjon av næringstoffer som finnes i morsmelken, styrket med bestemte næringsstoffer som aktivt fremmer fordøyelsen og styrker valpenes naturlige forsvarsmekanismer.

Ernæringsprofil som er tilpasset tispenes høye energibehov på slutten av drektigheten og under diegivningen. Ernæringsløsning som gjør overgangen fra morsmelk til fast føde lettere (energiverdi, kvalitetsproteiner, fett). Det er lett å bløte opp krokettene til en grøtlignende konsistens som er svært smakelig for tisper og valper under avvenning.

Inneholder

Ris
Köttmjöl (fågel)
Animaliskt fett
Vegetabiliskt proteinisolat
Hydrolyserat animaliskt protein
Majs
Betmassa
MIneral
Sojaolja
Cellulosafiber
Fiskolja
Fettsyrasalter
Frukto-oligosackarider
Psylliumfrön/skal
Jästhydrolysat
Äggpulver
Tagetesextrakt

Ernæring

Protein 30,0
Fett 22,0
Aska (%) 6,9
Stärkelse (%) 26,7
Växttråd 1,8
Vattenhalt (%) 8,0
Kostfiber (%) 6,4
Omega 6 (%) 3,7
Omega 3 (%) 0,73
Betakaroten (mg/kg) 40,0
Omsättbar energi (kcal/kg) 4.015,5
Förv vuxenvikt från (kg) Förv vuxenvikt till (kg) Gns fodermängd (g)
26 30 30 - 280
30 35 30 - 280
35 40 30 - 320
40 44 30 - 320

Vil du vite mer om Royal Canin Maxi Starter

Still ditt eget spørsmål til noen av våre erfarne veterinærer og dyreeksperter. Vi svarer på alle spørsmål innen 48 timer på arbeidsdager.

Omtaler