Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Royal Canin Medium Starter

Royal Canin Medium Starter er et komplett hundefôr til tisper av mellomstore raser (fra 11 til 25 kg) og valpene: Tisper fra slutten av drektigheten og under diegivningen. Valper under avvenning frem til 2 måneder. Mer info

349 kr
Leveringselement. Lenger leveringstid kan forekomme. Leveringen sendes bare når alle varene i ordren er på lager.
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter

Birth-programmet er basert på profesjonell forskning og utgjør en enestående ernæringsløsning som oppfyller behovene til tispen og valpene gjennom de første fem stadiene i livssyklusen: drektighet, fødsel, diegivning, avvenning og vekst opptil 2 måneder. Start Complex er et resultat av Royal Canins kontinuerlige forskningsinnsats, og inneholder en eksklusiv kombinasjon av næringstoffer som finnes i morsmelken, styrket med bestemte næringsstoffer som aktivt fremmer fordøyelsen og styrker valpenes naturlige forsvarsmekanismer.

Ernæringsprofil som er tilpasset tispens høye energibehov på slutten av drektigheten og under diegivningen. Ernæringsløsning som gjør overgangen fra morsmelk til fast føde lettere (energiverdi, kvalitetsproteiner, fett). Det er lett å bløte opp krokettene til en grøtlignende konsistens som er svært smakelig for tisper og valper under avvenning.

Inneholder

Köttmjöl (fågel)
Ris
Animaliskt fett
Vegetabiliskt proteinisolat
Majs
Betmassa
Hydrolyserat animaliskt protein
MIneral
Fiskolja
Sojaolja
Frukto-oligosackarider
Fettsyrasalter
Jästhydrlysat
Äggpulver
Tagetesextrakt

Ernæring

Protein 30
Fett 22
Aska (%) 7,5
Stärkelse (%) 26,2
Växttråd 1,3
Vattenhalt (%) 8
Kostfiber (%) 6,3
Linolsyra (%) 4,51
Omega 6 (%) 4,72
Omega 3 (%) 0,75

Vil du vite mer om Royal Canin Medium Starter

Still ditt eget spørsmål til noen av våre erfarne veterinærer og dyreeksperter. Vi svarer på alle spørsmål innen 48 timer på arbeidsdager.

Omtaler