Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Salmopet

Norsk lakseolje for hund og katt – 1000 ml. Mer info

149 kr
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter
Alle hunder og katter anbefales og kan gis Salmopet som fôrtilskudd. Laksoljen har god smak og om hunden eller katten har dårlig appetitt kan den derfor gis som smaksforsterker till maten.
Omega 3 reduserer unormal røyting, lindrer og leger såre tråputer, (et problem som ofte oppstår etter lange turer på asfalt), og er generelt bra for hud og pels. Laksoljen påføres fôret en gang per dag. Det er viktig å følge doseringsanvisningen på flasken. Første gangen produktet gis anbefales 1/3 dose for deretter å øke til full dose i løpet av en uke. Dette for å forhindre magereaksjoner hos følsomme hunder.
Fettsyrer er nødvendige i mange fysiologiske prosesser hos dyrene. Omega 3-syrer er veldig viktige, og gis som tilskudd til hunde- og kattematen da mange fôrslag inneholder lave nivåer av disse. Salmopet lakseolje inneholder rikelig med Omega 3.
Det er dokumenter at fiskeoljer med Omega 3 og Omega 6 forebygger og behandler hud-, ledd-, hjerte- og karbesvær hos hunder og katter. Tilskudd av Salmopet fiskeolje forebygger og hjelper ved kløe, sprukne poter, flassdanning, matt pels og unormal røyting. Ofte merkes resultatet etter bare 1-3 ukers bruk. Fettsyrene er vitale for optimal utvikling og funksjon av ulike vev og organ, spesielt:
-Cellemembran; Hjerne; Hud; Pels; Nyrer; Blodkar; Immunsystem; For danning av hormoner og signalsubstanser

Omtaler