Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Specific™ CΩD-HY Allergen Management Plus

Veterinærfôr fra Specific Mer info

307 kr
Midlertidig utsolgt. Ring oss eller send en e-post for mer informasjon!

Dette er et diettfôr som er tenkt å utgjøre et ledd av en behandling og bør derfor bare gis etter direkte tilråding fra veterinær. Sålenge dyret ditt eter dette fôret anbefales det at du oppsøker veterinærpleie minst hver sjette måned. Hvis dyret ditt sin helsetilstand forverres i perioden det inntar dette fôret bør du omgående oppsøke veterinærrådgivning.

SPECIFIC CΩD-HY ALLERGY MANAGEMENT PLUS

Indikasjoner
Hudsykdommer assosierte med hyperreaktive inflammatoriske reaksjoner, forårsaket av atopi, fôrallergi/fôrintoleranse, loppeallergi eller en kombinasjon av disse.
Mage-/tarmproblemer forårsaket av fôrallergi eller fôrintoleranse.
Kolit, Inflammatorisk tarmsjukdom (IBD).
Mage-/tarmbesvær som diaré, brekninger og gassdannelse forårsaket av nedsatt evne til å fordøye og ta opp næringsstoffer, Eksokrin pankreasinsufficiens (EPI) og akutt gastroenteritt. • Hud- og pelsproblemer som svarer på fôr med høyere innhold av flerumettede fettsyrer.
Tilstander som forbedres av inntak av høye nivåer flerumettede fettsyrer, for eksempel kolitt, astma og artritt.

Fôrets egenskaper og innholdsforklaring
• Hydrolysed salmon protein - Hydrolysert lakseprotein med en molekylvekt < 10.000 Dalton, gir en høy fordøyelsesgrad og et lavt allergifremkallende potensiale.
• Immune support - Unikt høye nivåer av omega-3 fettsyrene EPA og DHA fra fiskeolje samt omega-6 fettsyren GLA fra agurkurtolje. Disse fettsyrene kan påvirke immunforsvaret gjennom å forandre produksjonen av eicosanoider. Fôret er optimalt for hunder med atopi på grunn av de høye nivåene av EPA og DHA som øker produksjonen av deFodret är optimalt för hundar med atopi p g a de höga halterna av EPA och DHA som ökar produktionen av de ”gode”, d.v.s. mindre inflammatoriske, eicosanoiderna og dermed dempes den hyperreaktive inflammatoriske reaksjonen i huden.
• Skin & coat support - Huden har et aktivt stoffskifte og et stort behov for flere hudrelaterte næringsstoffer. De økte nivåene av vitamin A, E, B-kompleks, sink og selen bidrar til en frisk hud og pels.
• High digestibility - Kvalitetsråvarer med veldig høy fordøyelsesgrad gjør at fôret er særskilt egnet for pasienter med tynntarmsdiaré.
• All ages - Et komplett, balansert fôr som følger anbefalte næringsnivåer og sikrer det fulle næringsbehovet hos både voksende og fullvoksne hunder. Fôret er dermed egnet selv for hundevalper.

Mer informasjon
• SPECIFIC CΩD-HY Allergy Management Plus er et komplett, næringsmessig balansert hypoallergent fôr (basert på ris og hydrolysert laks) med unikt høye nivåer av fettsyrer (EPA, DHA og GLA) for optimal hjelp til hunder som lider av samtidig fôrallergi/fôrintoleranse og atopi.
• For å unngå symptomene ved fôrallergi/fôrintoleranse er det av ytterste vekt at ingen fôrstoffer utenom det hypoallergene fôret gis.
• Foruten de gagnende effektene på dermatologiske forstyrrelser, kan visse tilstander forbedres ved inntak av høye nivåer omega-3 fettsyrer, for eksempel kreftrelatert kakeksi, neoplasi, nyresykdom og immunrelaterte forstyrrelser, samt inflammatoriske tilstander som artritt, IBD og kolitt. Ved visse av disse tilstandene (IBD, kolitt og artritt) kan også fôrallergi/fôrintoleranse være en bakenforliggende faktor. Det lave allergifremkallende potensialet hos SPECIFIC CΩD-HY Allergy Management Plus i kombinasjon med de unikt høye nivåene av fettsyrer bidrar til optimal hjelp.
• Kvalitetsråvarer med veldig høy fordøyelsesgrad, det lave fibernivået og det økte elektrolyttnivået, gjør fôret særskilt egnet for pasienter med fordøyelsesproblemer relatert til akutte malabsorpsjonsproblemer samt til pasienter med pankreasinsufficiens.
• For pasienter med fordøyelsesproblemer anbefales det å fordele den daglige fôrmengden utover 3-5 måltider, for å minske symptomer fra mage-/tarmkanalen.
• Psyllium Husk er et løselig, gelédannende fiber som absorberer flere ganger sin egen vekt i veske og har en gagnende effekt på reguleringen av aktivitet i mage-/tarmkanalen.
• Eksokrin pankreasinsufficiens kjennetegnes av kraftig redusert sekresjon av mastspaltingenzymer fra bukspyttkjertelen. SPECIFIC CΩD-HY Allergy Management Plus er lettfordøyelig og derfor ideelt for pasienter med eksokrin pankreasinsufficiens. Tross dette anbefales et ekstra tilskudd av pankreasenzym før måltidene.
• Det tar tid innen tilstrekkelige mengder av de forekommende fettsyrene i cellemembranen erstattes med fettsyrene EPA, DHA og GLA. Derfor kan det ta opp til 12 uker innen fôrets fulle effekt kan observeres. Normalt kan en forbedring i pasientens tilstand observeres etter 6-8 uker.
• SPECIFIC CΩD-HY Allergy Management Plus er spesialpakket i nitrogenatmosfære slik at fôrets unikt høye nivå av EPA, DHA og GLA skal beskyttes.

Når du velger å kjøpe dette fôret bekrefter du også det følgende: 
• 
Dyret mitt er undersøkt av veterinær som anbefalte bruk av dette fôret på basis av veterinærens diagnose. 
• 
Jeg har forstått at så lenge dyret mitt eter dette fôret anbefales det at jeg oppsøker veterinærrådgivning minst hver sjette måned.
Jeg har forstått at så lenge dyret mitt eter dette fôret skal jeg omgående oppsøke veterinærrådgivning hvis dyret mitt sin helsetilstand forverres.

Inneholder

Ris
risprotein
fiskolja
hydrolyserat laxprotein (7,5 %)
cellulosapulver
mineraler
fett från fläsk
hydrolyserat protein
vitaminer och spårämne
gurkörtsolja
psyllium husk
rosmarinextrakt
Innehåller inga konstgjorda tillsatta färg- eller smakämnen.

Ernæring

Energi 1517
Protein 23
Fett 15
Kolhydrater 41,7
Fiber 5
Kalcium 1,08
Fosfor 0,88
Natrium 0,28
Zink 16,8
Omega 3 2,34
EPA 1,13
DHA 1,04
GLA 0,9
Vatten 8,5

Vil du vite mer om Specific™ CΩD-HY Allergen Management Plus

Still ditt eget spørsmål til noen av våre erfarne veterinærer og dyreeksperter. Vi svarer på alle spørsmål innen 48 timer på arbeidsdager.

Omtaler