Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Specific™ Adult Large & Giant Breed CXD-XL

Ferskfôr fra Specific Mer info

432 kr
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter

SPECIFIC CXD-XL ADULT LARGE & GIANT BREED
(> 25 kg)

Indikasjoner
Daglig fôr for friske hunder av store (1-6 år) og veldig store raser (1-5 år).

Fôrets egenskaper og innholdsforklaring
• Omega-3 from fish - Innholdet av EPA og DHA i kombinasjon med det passelige energiinnholdet fremmer friske ledd samt bevarer frisk hud og pels.
• Moderate energy, balanced nutrients - Et balansert helfôr med passelig energiinnhold og næringsstoffer med høy fordøyelsesgrad som oppfyller behovene hos hunder fra store og veldig store raser og hjelper dem til å beholde sin idealvekt. Minsker risikoen for overvekt.
• High digestibility - Kvalitetsråvarer med høy fordøyelsesgrad sikrer et maksimalt næringsopptak fra fôret samtidig som mengden avføring minsker. 
• Intestinal support - Psyllium Husk er et gelédannende fiber som absorberer flere ganger sin egen vekt i veske og har en gagnende effekt på reguleringen av aktiviteten i mage­ tarmkanalen. Råvarene med høy fordøyelsesgrad er særskilt utvalgte med tanke på det veldig følsomme fordøyelsessystemet hos store og veldig store raser.

Mer informasjon
• L­-carnitin er tilsatt fôret. L­-carnitin transporterer fettsyrer inn i mitokondriene, stimulerer fettoksidasjonen og bidrar til å bevare musklene. Dette i kombinasjon med den passelige energitettheten hjelper hunden til å beholde sin idealvekt.
• Bitenes størrelse er tilpasset til hunder fra store og veldig store raser. Takket være bitestørrelsen stimuleres hunder fra store raser og veldig store raser til å tygge og dermed hindres de fra å glefse i seg maten for raskt.
• Til drektige eller ammende tisper fra store og veldig store raser anbefales SPECIFIC CPD-­M Puppy Medium Breed. Til hunder av store raser som er eldre enn 6 år og hunder fra veldig store raser som er eldre enn 5 år anbefales SPECIFIC CGD-­XL Senior Large & Giant Breed.

Inneholder

Vete
majsprotein
fiskmjöl
betmassa
fett från fläsk
majs
hydrolyserat animaliskt protein
mineraler
fiskolja
vitaminer och spårämnen (inklusive kelaterade spårämnen)
äggpulver
lysin
psyllium husk
metionin
treonin
tryptofan
taurin
L-karnitin
rosmarinextrakt
Med naturliga antioxidanter (tokoferoler, rosmarinextrakt och C vitamin).
Innehåller inga tillsatta konstgjorda färg- eller smakämnen.

Ernæring

Energi kJ 1534
Protein 23,6
Fett 10,9
Kolhydrater 49,3
Fibrer 2,8
Kalcium 0,7
Fosfor 0,62
Natrium 0,23
Taurin 0,41
L-karnitin 31
Omega-3 fettsyror 0,62
EPA 0,21
DHA 0,23
Vatten 8,5g

Vil du vite mer om Specific™ Adult Large & Giant Breed CXD-XL

Still ditt eget spørsmål til noen av våre erfarne veterinærer og dyreeksperter. Vi svarer på alle spørsmål innen 48 timer på arbeidsdager.

Omtaler