Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Specific™ Allergy Management Plus FΩD-HY

Veterinærfôr fra Specific Mer info

383 kr
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter

Dette er et diettfôr som er tenkt å utgjøre et ledd av en behandling og bør derfor bare gis etter direkte tilråding fra veterinær. Sålenge dyret ditt eter dette fôret anbefales det at du oppsøker veterinærpleie minst hver sjette måned. Hvis dyret ditt sin helsetilstand forverres i perioden det inntar dette fôret bør du omgående oppsøke veterinærrådgivning.

SPECIFIC FΩD-HY ALLERGY MANAGEMENT PLUS

Indikasjoner
Hudsykdommer assosierte med hyperreaktive inflammatoriske reaksjoner, forårsaket av atopi, fôrallergi, loppeallergi/fôrintoleranse, eller fôrintoleranse.
Kolitt, inflammatorisk tarmsykdom (IBD).
Mage-/tarmbesvær som diaré, brekning og gassdannelse forårsaket av nedsatt evne til å fordøye og ta opp næringsstoffer, Eksokrin pankreasinsufficients (EPI) og akutt gastroenteritt.
Hud- og pelsproblemer som svarer på fôr med høyere innhold av flerumettede fettsyrer.
Tilstander som forbedres av inntak av høye nivåer med flerumettede fettsyrer, for eksempel kolitt, astma og artritt.

Fôrets egenskaper og innholdsforklaring
• Hydrolysed salmon protein - Hydrolysert lakseprotein med en molekylvekt < 10.000 Dalton, gir en høyere fordøyelsesevne og et lavt allergifremkallende potensial.
 Immune support - Unikt høye nivåer av omega-3-fettsyrene EPA og DHA fra fiskeolje samt omega-6 fettsyren GLA fra agurkurtolje. Disse fettsyrene kan påvirke immunforsvaret gjennom å forandre produksjonen av eicosanoider. Fôret er optimalt for katter med atopi på grunn av de høye nivåene av EPA og DHA som øker produksjonen av de ”gode”, det vil si, mindre inflammatoriske, eicosanoidene og dermed dempes den hyperreaktive inflammatoriske reaksjonen i huden.
 High digestibility - Kvalitetsråvarer med veldig høy fordøyelsesgrad gjør at fôret er spesielt godt egnet for pasienter med tynntarmsdiaré.
 Urinary crystal & stone protection - En urin-pH under 6,4 forebygger utfelling av struvittkrystaller.
 All ages - Et komplett, balansert fôr som følger anbefalte næringsnivåer og oppfyller det fulle næringsbehovet hos både voksende og fullvoksne katter. Fôret er dermed egnet selv for kattunger.

Mer information
SPECIFIC FΩD-HY Allergy Management Plus er et komplett, næringsmessig balansert hypoallergent fôr (basert på ris og hydrolysert laks) med unikt høye nivåer av fettsyrer (EPA, DHA og GLA) for optimal hjelp til katter som lider av samtidig fôrallergi/fôrintoleranse og atopi.
For å unngå symptomene ved fôrallergi/fôrintoleranse er det av største vekt at ingen føde foruten det hypoallergene fôret gis.
Foruten de gagnende effektene på dermatologiske forstyrrelser, kan visse tilstander forbedres ved inntak av høye nivåer omega-3-fettsyrer, eksempelvis kreftrelatert kakeksi, neoplasi, nyresykdom og immunrelaterte forstyrrelser samt inflammatoriske tilstander som artritt, IBD og kolitt. Ved visse av disse tilstandene (IBD, kolitt og artritt) kan også fôrallergi/fôrintoleranse være en bakenforliggende faktor. Det lave allergifremkallende potensialet hos SPECIFIC FΩD-HY Allergy Management Plus i kombinasjon med de unikt høye nivåene av fettsyrer bidrar til optimal hjelp.
Huden har et aktivt stoffskifte og et stort behov for flere hudrelaterte næringsstoffer. De økte nivåene av vitamin A, E, B-kompleks, sink og selen bidrar til en frisk hud og pels.
For pasienter med fordøyelsesproblemer anbefales det å fordele den daglige fôringsmengden på 3-5 måltider for å minske symptomer fra mage-/tarmkanalen.
Psyllium Husk er et løsbart, gelédannende fiber som absorberer flere ganger sin egen vekt med veske og har en gagnende effekt på reguleringen av aktiviteten i mage-/tarmkanalen.
Eksokrin pankreasinsufficiens kjennetegnes ved kraftig redusert sekresjon av matspaltingsenzymer fra bukspyttkjertelen. SPECIFIC FΩD-HY Allergy Management Plus er lettfordøyelig og derfor ideelt for pasienter med eksokrin pankreasinsufficiens. Tross dette anbefales et ekstra tilskudd av pankreasenzym før måltidene.
Det tar tid innen tilstrekkelige mengder av merkbare fettsyrene i cellemembranen erstattes med fettsyrene EPA, DHA og GLA. Derfor kan det ta opp til 12 uker innen fôrets fulle effekt kan observeres. Normalt kan en forbedring i pasientens tilstand observeres etter 6-8 uker.
SPECIFIC FΩD-HY Allergy Management Plus er spesialpakket i nitrogenatmosfære for at fôrets unike høye innhold av EPA, DHA og GLA skal beskyttes.
• Kvalitetsråvarer med veldig høy fordøyelsesgrad og økt elektrolyttnivå gjør fôret særskilt egnet for pasienter med fordøyelsesproblemer relatert til akutte malabsorptionsproblemer samt til pasienter med pankreasinsufficiens.

Når du velger å kjøpe dette fôret bekrefter du også det følgende: 
• 
Dyret mitt er undersøkt av veterinær som anbefalte bruk av dette fôret på basis av veterinærens diagnose. 
• 
Jeg har forstått at så lenge dyret mitt eter dette fôret anbefales det at jeg oppsøker veterinærrådgivning minst hver sjette måned.
Jeg har forstått at så lenge dyret mitt eter dette fôret skal jeg omgående oppsøke veterinærrådgivning hvis dyret mitt sin helsetilstand forverres.

Inneholder

Ris
Risprotein
Hydrolyserat laxprotein
Fiskolja
Mineraler
Cellulosapulver
Fett ifrån fläsk
Vitaminer
Spårämnen
Gurkörtsolja
Psyllium husk
Taurin

Ernæring

Omsättbar energi, kJ 1561
Protein, g 27,7
Fett, g 12,4
Kolhydrater, g 43,1
Fibrer, g 3,1
Kalcium, g 0,97
Fosfor, g 0,9
Magnesium, g 0,05
Natrium, g 0,42
Zink, g 15,2
Vitamin, g 55
Omega-3-fettsyror, g 1,67
EPA, g 0,64
DHA, g 0,59
GLA, g 0,07
Vatten, g 6,8
Vikt från (kg) Vikt till (kg) Foder (g)
0,5 1 10 - 20
1 1,5 20 - 25
1,5 2 25 - 35
2 2,5 35 - 40
2,5 3 40 - 45
3 4 45 - 55
4 5 55 - 65
5 6 65 - 75
6 7 75 - 85
7 8 85 - 95
8 9 95 - 105

Vil du vite mer om Specific™ Allergy Management Plus FΩD-HY

Still ditt eget spørsmål til noen av våre erfarne veterinærer og dyreeksperter. Vi svarer på alle spørsmål innen 48 timer på arbeidsdager.

Omtaler