Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Trikem WorkingDog MaxMuscle

MaxMuscle er primært beregnet for sports- og hobbyhunder i for eksempel smidighet, bruk og lydighet, som et supplement til utvikling av kondisjon og muskler, og ønsker større utholdenhet. Mer info

239 kr
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter

Produktbeskrivelse

MaxMuscle er primært beregnet for sports- og hobbyhunder i for eksempel smidighet, bruk og lydighet, som et supplement til utvikling av kondisjon og muskler, og ønsker større utholdenhet.

Aktive sports- og hobbyhunder har ofte begrenset tilførsel av næringsstoffer via konvensjonelt for, når det gjelder ytelse og aktivitet. Vanligvis krever kroppen mer av alle næringsstoffer – ikke bare energi, fett og protein – under trening og høyere belastning.

Mangel på enkelte næringsstoffer begrenser ikke bare kroppens utvikling og ytelse, men kan også langsiktig være en del av sykdomsutvikling og skade. Aktive sports- og hobbyhunder har ofte begrenset tilførsel av næringsstoffer via konvensjonelt for, når det gjelder ytelse og aktivitet.

Vanligvis krever kroppen mer av alle næringsstoffer – ikke bare energi, fett og protein – under trening og høyere belastning. Mangel på enkelte næringsstoffer begrenser ikke bare kroppens utvikling og ytelse, men kan også langsiktig være en del av sykdomsutvikling og skade.

MaxMuscle er et komplett tillegg til den aktive hundens utholdenhet. Legg til E-vitamin og selen som trengs for at kroppen skal metabolisere E-vitamin. Lysin og metionin er viktige essensielle aminosyrer som bygger og reparerer muskler, ben og bløtvev. Selen, sink og mangan er sporstoffer som trengs for næringskonvertering og muskeloppbygging. E-vitamin er en viktig del i rehabilitering av blodkar og blodtilførsel til musklene.
Formulert i en velsmakende og nyttig probiotisk gjærkultur som stabiliserer tarmkulturen og forbedrer næringsopptaket.


Inneholder ikke sukker.

Ernæring

Innehåll per 5 ml
Kalcium 145 mg
MSM 650 mg
E-vitamin 60 mg
Lecitin 80 mg
Lysin 80 mg
Methionin 80 mg
Selen 40 mg
Zink 2,4 mg
Mangan 2,4 mg

Vil du vite mer om Trikem WorkingDog MaxMuscle

Still ditt eget spørsmål til noen av våre erfarne veterinærer og dyreeksperter. Vi svarer på alle spørsmål innen 48 timer på arbeidsdager.

Omtaler