Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Veterinary Diets Canine FortiFlora

Næringstilskudd inneholdende melkesyrebakterier som gjenoppretter tarmhelse og tarmbalanse. Mer info

349 kr
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter

PURINA VETERINARY DIETS FortiFlora er et næringstilskudd for hunder i alle aldrer, spesialskapt og med en bevist effekt på å fremme helse og balanse i tarmen. Det inneholder mikroinnkapslede melkesyrebakterier som probiotika, som finnes naturlig i tarmene hos alle friske dyr. Det inneholder også høye doser av C- og E-vitamin.

Næringstilskudet kan anbefales fra veterinæren din ved for eksempel før og etter antibiotikakurer og ved løs avføring, stressede situasjoner eller fordøyelsesbesvær.

FortiFlora™ er veldig enkelt å gi til dyret ditt. Du trenger bare å strø en porsjonspakning over dyret ditt sin vanlige mat, uansett om det er våtfôr eller tørrfôr. Pulveret er velsmakende og kan øke apetitten hos dyret ditt. Hver porsjonspose er garantert å inneholde minst 100 000 000 levende melkesyrebakterier.

Inneholder garanterte nivåer av den unike bakteriestammen SF68® (min. 1x108 CFU/g) mikroinnkapslede med en grundig prosess for forbedret stabilitet, noe som sikrer at garanterte nivåer av viable probiotiske bakterier når hundens tarm.
Er bevist å fremme intestinal helse og balansert mikroflora. Inneholder melkesyreproduserte Enteroccous faecium SF68® (E1705) i nivåer som er beviste å fremme normal intestinal helse og balansert mikroflora hos katt.
Er bevist å fremme immunsystemet, noe som bidrar til hundens helse.

Selges i 30-pakninger, der hver porsjonspose veier 1 gram. Holdbart i 10 år ved forvaring i fryser.

Inneholder

Animaliskt hydrolysat
Enterococcus faecium SF68®
Zinkprotein
Natriumklorid
Manganprotein
Järnsulfat
Kopparprotein
Kalciumjodat
Natriumselenit

Ernæring

Protein 55%
Fett 19%
Råaska 9,5%
Växttråd 1%
Vitamin E 6000 mg/kg
Vitamin C 4375 mg/kg
Betakaroten 500 mg/kg
Omsättningsbar energi 3.9 kcal/g

Vil du vite mer om Veterinary Diets Canine FortiFlora

Still ditt eget spørsmål til noen av våre erfarne veterinærer og dyreeksperter. Vi svarer på alle spørsmål innen 48 timer på arbeidsdager.

Omtaler