Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Veterinary Diets Cat Derma Sensitivity Control Chicken Wet

Veterinærfôr fra Royal Canin Mer info

199 kr
Midlertidig utsolgt. Ring oss eller send en e-post for mer informasjon!

Dette er et diettfôr som er tenkt å utgjøre et ledd av en behandling og bør derfor bare gis etter direkte tilråding fra veterinær. Sålenge dyret ditt eter dette fôret anbefales det at du oppsøker veterinærpleie minst hver sjette måned. Hvis dyret ditt sin helsetilstand forverres i perioden det inntar dette fôret bør du omgående oppsøke veterinærrådgivning.

ROYAL CANIN VETERINARY DIETS SENSITIVITY CONTROL er et fôr for katter som brukes ved fôrmiddelsallergi med dermatologiske og/eller gastrointestinale symptomer, fôrmiddelsintoleranse og akutt eller kronisk diaré.

I denne kattematen er ingrediensene spesialutvalgte da de er uvanlige som allergener (sjeldent allergifremkallende) og har en høy fordøyelsesgrad. Derigjennom reduseres risikoen for intoleranse eller allergisk reaksjon hos katten. Omega 3-fettsyrene EPA (eikosapentaensyre) og DHA (dokosahexaensyre) reduserer inflammatoriske reaksjoner og bidrar til en god funksjon hos såvel hud som i tarmens slimhinne. Fôret har et høyt innhold av biotin, niacin og pantotensyre som i kombinasjon med sink bidrar til å minske vesketap gjennom huden og styrke hudbarrieren. Glutenfritt og laktosefritt.

Sensitivity Control brukes direkte ved mistanke om fôrmiddelsallergi eller intoleranse som eliminasjonsdiett i 6-8 uker. Uteblir eller minsker symptomene kan katten med fordel fortsette med fôret livet ut. Sensitivity Control kan gis til både kattunger og voksne katter.

Når du velger å kjøpe dette fôret bekrefter du også det følgende: 
• 
Dyret mitt er undersøkt av veterinær som anbefalte bruk av dette fôret på basis av veterinærens diagnose. 
• 
Jeg har forstått at så lenge dyret mitt eter dette fôret anbefales det at jeg oppsøker veterinærrådgivning minst hver sjette måned.
Jeg har forstått at så lenge dyret mitt eter dette fôret skal jeg omgående oppsøke veterinærrådgivning hvis dyret mitt sin helsetilstand forverres.

Inneholder

Kycklinglever
Kyckling
Ris
Risprotein
Cellulosafiber
Fiskolja
Solrosolja
MIneral
Taurin
fruktooligosackarider
DL-metionin
tagetesextrakt

Ernæring

Omsättbar energi 1000.0 kcal/kg
Protein 8%
Fett .5%
Mineral 2.2%
Råfiber 0.5%
Vatten 78%
Essentiella fettsyror 1.3%
EPA/DHA 0.25%
Vitamin A 3000.0 UI/kg
Vitamin C 50.0 mg/kg
Vitamin E 130.0 mg/kg
Fosfor 0.35 %
Stärkelse 4.5 %
Vikt från (kg) Vikt till (kg) Normal (g) Mager (g)
0 2 110 145
2 3 170 215
3 4 225 285
4 5 280 355
5 6 335 430
6 7 395 415
7 8 450 460
8 9 505
9 10 560

Vil du vite mer om Veterinary Diets Cat Derma Sensitivity Control Chicken Wet

Still ditt eget spørsmål til noen av våre erfarne veterinærer og dyreeksperter. Vi svarer på alle spørsmål innen 48 timer på arbeidsdager.

Omtaler