Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Veterinary Diets Cat Urinary Moderate Calorie Wet

Veterinærfôr fra Royal Canin Mer info

209 kr
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter

Dette er et diettfôr som er tenkt å utgjøre et ledd av en behandling og bør derfor bare gis etter direkte tilråding fra veterinær. Sålenge dyret ditt eter dette fôret anbefales det at du oppsøker veterinærpleie minst hver sjette måned. Hvis dyret ditt sin helsetilstand forverres i perioden det inntar dette fôret bør du omgående oppsøke veterinærrådgivning.

ROYAL CANIN VETERINARY DIETS URINARY S/O MODERATE CALORIE er tilpasset for voksne katter som har vanskelig for å beholde sin idealvekt på grunn av kastrering, overvekt eller lavt aktivitetsnivå. Fôret brukes ved idiopatisk cystitt (urinblærebetennelse av ukjent opphav), oppløsning av struvittsteiner og forebygger tilbakevendende struvitt- og kalsiumoksalatstein.

Denne kattematen øker urinvolumet, noe som leder til at urinen får en lavere metningsgrad. I en umettet urin kan krystaller ikke dannes like enkelt og dermed forebygges urinsteiner som struvitt og kaliumoksalat. Et større urinvolum sikrer en regelbunden tømming av urinblæren. Fôret sikrer en effektiv oppløsning av struvittsteiner. Et passelig energiinnhold bidrar til minsket risiko for overvekt. Hjelper kastrerte katter og inaktive katter som har et redusert energibehov til å beholde sin idealvekt.

Urinary S/O Moderate Calorie er særskilt utivklet for å behandle FLUTD (Feline Lower Urinary Tract Disease) hos katter med tendens till overvekt. Formelen gir et redusert energiinntak, takket være det passelige fettinnholdet, samtidig som den skaffer til veie høyverdig protein. L-karnitin underletter fettomsetningen og det eksepsjonelt høye vanninnholdet (82 %) sper ut energien noe som gjør at katten kan ete et vesentlig større måltid enn om den eter tørrfôr.

For oppløsning av struvittstein kreves 5 – 12 ukers streng utfôring med Urinary S/O Moderate Calorie. For å forhindre tilbakefall anbefales diettfôret i minst ytterligere 6 måneder etterfulgt av urinprøveanalyse.

Når du velger å kjøpe dette fôret bekrefter du også det følgende: 
• 
Dyret mitt er undersøkt av veterinær som anbefalte bruk av dette fôret på basis av veterinærens diagnose. 
• 
Jeg har forstått at så lenge dyret mitt eter dette fôret anbefales det at jeg oppsøker veterinærrådgivning minst hver sjette måned.
Jeg har forstått at så lenge dyret mitt eter dette fôret skal jeg omgående oppsøke veterinærrådgivning hvis dyret mitt sin helsetilstand forverres.

Inneholder

torkat fågelprotein
Ris
Vetegluten
Majsmjöl
Cellulosafiber
Majsgluten
Mineraler
Animaliskt fett
hydrolyserat animaliskt protein
Fiskolja
Sojaolja
Frukto-oligosackarider
Äggpulver
skaldjurshydrolysat

Ernæring

Omsättbar energi 755.0 kcal/kg
Protein 34%
Fett 11%
Råaska 9,1%
Växttråd 7%
Kalcium 1%
Fosfor 0,95%
Natrium 1,1%
Klor 1,89%
Kalium 1%
Magnesium 0,05%
Svavel 0,5%
Vikt från (kg) Vikt till (kg) Normal (g) Mager (g)
0 2 145 185
2 3 220 280
3 4 290 370
4 5 365 465
5 6 435 555
6 7 510 5,25
7 8 585 6
8 9 655
9 10 730

Vil du vite mer om Veterinary Diets Cat Urinary Moderate Calorie Wet

Still ditt eget spørsmål til noen av våre erfarne veterinærer og dyreeksperter. Vi svarer på alle spørsmål innen 48 timer på arbeidsdager.

Omtaler