Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Veterinary Diets Dog Derma Anallergenic

Tørrfôr tiltenkt å minske intoleranse mot ingredienser og næringsstoffer Mer info

409 kr
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter

Dette er et diettfôr som er tenkt å utgjøre et ledd av en behandling og bør derfor bare gis etter direkte tilråding fra veterinær. Sålenge dyret ditt eter dette fôret anbefales det at du oppsøker veterinærpleie minst hver sjette måned. Hvis dyret ditt sin helsetilstand forverres i perioden det inntar dette fôret bør du omgående oppsøke veterinærrådgivning.

ROYAL CANIN VETERINARY DIETS ANALLERGENIC er et dietetisk helfôr tiltenkt for hunder i den hensikt å minske intoleranse mot ingredienser og næringsstoffer. Fôret består av utvalgte og grundig hydrolyserte proteinkilder samt særskilt utvalgte og renskede karbohydratkilder. Dette hundefôret brukes som eliminasjonsdiett eller ved fôrmiddelsallergi med dermatologiske og/eller gastrointestinale symptom, fôrmiddelsintoleranse eller inflammatorisk tarmsjukdom (IBD).

Fôret inneholder oligopeptider med rekordlav molekylvekt  for å minske risikoen for fôrmiddelsallergi / intoleranse. Et samvirkende antioksidantkompleks (vitamin E og C, taurin og lutein) minsker det oksidative stresset og hjelper til med å nøytralisere frie radikaler. Denne hundematen har en kombinasjon av niacin, inositol, kolin, histidin og pantotensyre som hjelper til med å redusere vesketapet gjennom huden og forbedrer hudbarrieren. Dette hjelper huden med å bevare sin fuktighet og styrker dens beskyttende effekt. Produksjonslinjen er designet for å minimere risikoen for kontaminasjon.

Anallergenic anbefales å gis i 3-8 uker. Hvis tegn på intoleranse forsvinner kan fôret deretter anvendes resten av livet.

Når du velger å kjøpe dette fôret bekrefter du også det følgende: 
• 
Dyret mitt er undersøkt av veterinær som anbefalte bruk av dette fôret på basis av veterinærens diagnose. 
• 
Jeg har forstått at så lenge dyret mitt eter dette fôret anbefales det at jeg oppsøker veterinærrådgivning minst hver sjette måned.
Jeg har forstått at så lenge dyret mitt eter dette fôret skal jeg omgående oppsøke veterinærrådgivning hvis dyret mitt sin helsetilstand forverres.

Inneholder

majsstärkelse
fjäderhydrolysat med låg molekylvikt (innehåller L-aminosyror och oligopeptider)
Kokosolja
Sojaolja
MIneral
Cellulosafiber
Cikoriamassa
Frukto-oligosackarider
Fiskolja
mono- och diglycerider av fettsyror förestrade med citronsyra
Animaliskt fett
Tagetesextrakt

Ernæring

Omsättbar energi 3884.0 kcal/kg
Protein 18.0 %
Fett 16.5 %
Kostfiber 6.0 %
Växttråd 2.2 %
Kvävefria extraktivämnen (NFE) 48.0 %
Aska 8.8 %
Omega 6 3.91 %
Biotin 3.19 mg/kg
Vitamin A 31000.0 UI/kg
Vitamin C 200.0 mg/kg
Vitamin E 600.0 mg/kg
Vikt från (kg) Vikt till (kg) Normal (g) Övervikt (g)
0 2 48 41
2 5 95 82
5 10 159 138
10 15 216 186
15 20 268 231
20 30 363 314
30 40 450 389

Vil du vite mer om Veterinary Diets Dog Derma Anallergenic

Still ditt eget spørsmål til noen av våre erfarne veterinærer og dyreeksperter. Vi svarer på alle spørsmål innen 48 timer på arbeidsdager.

Omtaler