Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Veterinary Diets Dog Gastro Intestinal Low Fat Wet

Våtfôr ved gastrointestinale forstyrrelser, med lavt fettinnhold, fra 1 år. Mer info

239 kr
Midlertidig utsolgt. Ring oss eller send en e-post for mer informasjon!

Dette er et diettfôr som er tenkt å utgjøre et ledd av en behandling og bør derfor bare gis etter direkte tilråding fra veterinær. Sålenge dyret ditt eter dette fôret anbefales det at du oppsøker veterinærpleie minst hver sjette måned. Hvis dyret ditt sin helsetilstand forverres i perioden det inntar dette fôret bør du omgående oppsøke veterinærrådgivning.

ROYAL CANIN VETERINARY DIETS GASTRO INTESTINAL LOW FAT er et diettfôr for voksne hunder. Dette hundefôret brukes ved kronisk og akutt diaré, hyperlipemi (forhøyet innhold av blodfett), akutt pankreatitt (akutt betennelse i bukspyttkjertelen), ubalanse i bakteriefloraen i tarmkanalen (SIBO), lymfeangiektasi (sjukdom i tarmens lymfesystem) eller exokrin pankreas insufficiens (EPI, kronisk forstyrrelse).

Dette hundefôret har en kombinasjon av kostfibre og prebiotika (FOS/frukto-oligosackarider og MOS/mannan-oligosackarider) som fremmer en god tarmflora og tarmslimhinnens funksjon. Det lave fettinnholdet minsker belastningen på fordøyelsen hos hunder med pankreatitt (betennelse i bukspyttkjertelen) eller hyperlipemi (forhøyet innhold av blodfett). Fóret bidrar til å styrke immunforsvaret og minske de frie radikalenes påvirkning gjennom et samvirkende antioksidantkompleks (vitamin E og C, taurin og lutein). Denne hundematen har en sammensetning av løselige og uløselige fibre som bidrar til å minske gassdannelsen i tarmen og forbedre avføringens konsistens.

Gastro Intestinal Low Fat kan gis i kortere eller lengre tid avhengig av mage-/tarmproblemenes alvorlighetsgrad.

Når du velger å kjøpe dette fôret bekrefter du også det følgende: 
• 
Dyret mitt er undersøkt av veterinær som anbefalte bruk av dette fôret på basis av veterinærens diagnose. 
• 
Jeg har forstått at så lenge dyret mitt eter dette fôret anbefales det at jeg oppsøker veterinærrådgivning minst hver sjette måned.
Jeg har forstått at så lenge dyret mitt eter dette fôret skal jeg omgående oppsøke veterinærrådgivning hvis dyret mitt sin helsetilstand forverres.

s.

Inneholder

Grislever
animaliskt protein (gris)
Majs
Ris
Mineraler
Cellulosa
Betmassa
Taurin
Jästhydrolysat
Fiskolja
tagetesextrakt
Spårämnen
Vitaminer

Ernæring

Omsättbar energi 916.0 kcal/kg
Protein 7,5%
Fett 1,7%
Mineral 1,5%
Växttråd 1,7%
Vatten 74%
Essentiella fettsyror 0,3%
Vitamin A 30000.0 UI/kg
Vitamin C 55.0 mg/kg
Vitamin E 150.0 mg/kg
Vikt från (kg) Vikt till (kg) Normal (g) Undervikt (g)
0 2 202 230
2 4 340 386
4 6 460 523
6 8 571 649
8 10 675 767
10 12 774 880
12 14 869 988
14 15 915 1 040

Vil du vite mer om Veterinary Diets Dog Gastro Intestinal Low Fat Wet

Still ditt eget spørsmål til noen av våre erfarne veterinærer og dyreeksperter. Vi svarer på alle spørsmål innen 48 timer på arbeidsdager.

Omtaler