Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Veterinary Diets Gastro Intestinal Wet Dog

Våtfôr ved gastrointestinale forstyrrelser. Mer info

258 kr
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter

Dette er et diettfôr som er tenkt å utgjøre et ledd av en behandling og bør derfor bare gis etter direkte tilråding fra veterinær. Sålenge dyret ditt eter dette fôret anbefales det at du oppsøker veterinærpleie minst hver sjette måned. Hvis dyret ditt sin helsetilstand forverres i perioden det inntar dette fôret bør du omgående oppsøke veterinærrådgivning.

ROYAL CANIN VETERINARY DIETS GASTRO INTESTINAL er et diettfôr for voksne hunder. Dette hundefôret brukes ved kronisk og akutt diaré, inflammatorisk tarmsjukdom (IBD), bristfeldig fordøyelse/opptak av næringsstoffer (maldigestion/malabsorption), kolvalescens, ubalanse i bakteriefloraen i tarmkanalen (SIBO), exokrin pankreas insufficiens (EPI, kronisk forstyrrelse), magekatarr (gastritt), tykktarmsbetennelse (kolitt) eller matvegring.

Dette hundefôret har god smak og kombinasjonen av kostfibrer og prebiotika (FOS/frukto-oligosackarider og MOS/mannan-oligosackarider) fremmer en god tarmflora samt tarmslimhinnens funksjon. Fôret har en høy energitetthet, noe som gjør at porsjonstørrelsen kan holdes nede, slik at belastningen på fordøyelsessystemet minsker. Denne hundematen har et høyt innhold av omega-3-fettsyrene EPA (eikosapentaensyre) og DHA (dokosahexaensyre) som bidrar til en god funksjon i mage-tarmkanalen. Et samvirkende antioksidantkompleks (vitamin E og C, taurin og lutein) bidrar til å styrke immunforsvaret og minsker de frie radikalenes påvirkning.

Gastro Intestinal kan gis i kortere eller lengre tid avhengig av magetarmproblemenes alvorlighetsgrad.

Når du velger å kjøpe dette fôret bekrefter du også det følgende: 
• 
Dyret mitt er undersøkt av veterinær som anbefalte bruk av dette fôret på basis av veterinærens diagnose. 
• 
Jeg har forstått at så lenge dyret mitt eter dette fôret anbefales det at jeg oppsøker veterinærrådgivning minst hver sjette måned.
Jeg har forstått at så lenge dyret mitt eter dette fôret skal jeg omgående oppsøke veterinærrådgivning hvis dyret mitt sin helsetilstand forverres.

s.

Inneholder

Gris- och fågelprotein
Lax
Ris
Cellulosafiber
Solrosolja
Mineraler
förtjockningsmedel
Taurin
Fiskolja
Jästhydrolysat
Tagetesextrakt
Spårämnen
Vitaminer

Ernæring

Omsättbar energi 1088.0 kcal/kg
Protein 8,5%
Fett 6,5%
Mineral 2%
Växttråd 1,5%
Vatten 75%
Natrium 0,09%
Kalium 0,26%
Omega 6 0,95%
Omega 3 0,08%
Vikt från (kg) Vikt till (kg) Normal (g) Mager (g)
0 2 170 193
2 4 286 325
4 6 388 440
6 8 481 547
8 10 569 646
10 12 652 741
12 14 732 832
14 15 771 876

Vil du vite mer om Veterinary Diets Gastro Intestinal Wet Dog

Still ditt eget spørsmål til noen av våre erfarne veterinærer og dyreeksperter. Vi svarer på alle spørsmål innen 48 timer på arbeidsdager.

Omtaler