Vi bruker cookies.

Ingen tollavgifter!
Gratis hjemlevering fra kr. 500!

Veterinary Diets Satiety Weight Management Wet Dog

SATIETOGENIC EFFECTEn spesiell blanding av kostfiber gir et økt volum i magesekken og forsinker magesekktømmingen. Dette bidrar til å gi hunden en god metthetsfølelse.ENERGY DILUTIONLavt energiinnhold muliggjør en større porsjon.Symbolet S/O-indeks garanterer at fôret fremmer et miljø i urinveiene som er ugunstig for dannelse av krystaller av typen struvitt og kalsiumoksalat. Mer info

239 kr
  •   Gratis hjemlevering fra kr. 500!
  •   Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp
  •   Ingen tollavgifter

Produktbeskrivelse

Diett helfôr for hunder med formål å motvirke overvekt. Fôret bidrar til å holde idealvekten etter vektreduksjon. Kan også gis ved diabetes mellitus og ved overvektrelatert hyperlipidemi (forhøyet innhold av blodfett). Følg alltid din veterinærs anbefaling.
 

SATIETOGENIC EFFECT

En spesiell blanding av kostfiber gir et økt volum i magesekken og forsinker magesekktømmingen. Dette bidrar til å gi hunden en god metthetsfølelse.

ENERGY DILUTION

Lavt energiinnhold muliggjør en større porsjon.

Symbolet S/O-indeks garanterer at fôret fremmer et miljø i urinveiene som er ugunstig for dannelse av krystaller av typen struvitt og kalsiumoksalat.

Inneholder

Gris- och fågelprotein
Grislever
Majsmjöl
Betmassa
förtjockningsmedel
Fiskolja
Taurin
skaldjurshydrolysat
L-karnitin
tagetesextrakt
hydrolysat av brosk
spårämnen
Vitaminer

Ernæring

Omsättbar energi 602.0 kcal/kg
Protein 8,5%
Fett 2%
Mineraler 1,5%
Vatten 83%

Vil du vite mer om Veterinary Diets Satiety Weight Management Wet Dog

Still ditt eget spørsmål til noen av våre erfarne veterinærer og dyreeksperter. Vi svarer på alle spørsmål innen 48 timer på arbeidsdager.

Omtaler